Workshop (E)IK in Beeld

8.5/10

(E)IK in Beeld is een tweedaagse workshop, ontwikkeld door Wayward Coaching – Monique Wong Chung – en Natuurlijk Lichaamskracht – Sandra Roubos, over innerlijk leiderschap en bewustzijn in beweging.
Na een try-out in het najaar 2018 en een eerste volledige uitvoering in maart en mei 2019 heeft de tweedaagse workshop (E)IK in Beeld zeer goede evaluaties van de deelnemers ontvangen. Het waarderingscijfer is gemiddeld een 8,5! Wij zijn daar heel blij mee. Het is onze passie om deelnemers te helpen bij het vinden van hun eigen doel en kracht.

De workshop kent een heilzame wisselwerking tussen geest en lichaam. In beweging worden de emoties en ervaringen geuit, en met elkaar gedeeld. Door aandacht, tijd en ruimte voor de eigen innerlijke wereld, ontstaat inzicht. De natuur en haar elementen speelt in de workshop de hoofdrol. Een krachtig beeld dat we daarbij gebruiken is de Eik (boom, en afkorting voor Eigen Innerlijke Kracht). Symbool van innerlijke kracht en vrijheid. We plaatsen de deelnemers op hun eigen filmset: In welke film zou jij de hoofdrol willen spelen? Door zelf een film van je (toekomstige) leven te maken, leer je hoe stevig eigen regie te voeren over wat je doet en wilt.

 

Doel

  • je eigen rust, kracht en kwaliteiten te laten ervaren
  • leren om geestelijk en lichamelijk te ontspannen
  • bevorderen van jouw innerlijke kracht en leiderschap
  • werken met metaforen, bewegingen, aandacht gerichte oefeningen
  • werken met natuurelementen.

 

De  EIK

De eikenboom staat symbool voor de Eigen IK, Eigen Innerlijke Kracht.
Wanneer een boom stevig geworteld is, flexibel meebeweegt, voedingsstoffen uit de lucht en de grond opneemt, dan staat de boom sterk. De boom blijft dan in alle jaargetijden en in alle weersomstandigheden staan. Deze eigenschappen van de boom kunnen we ook in ons eigen lichaam voelen, ervaren en aanspreken. In de workshops  word je meegenomen om  bovenstaande eigenschappen te ervaren en te versterken.

“Groei waar het leven je ook neerplant” 

Ben Okri

In het najaar 2019 en voorjaar 2020 organiseren wij weer een workshop en een vervolg voor de deelnemers aan de eerste workshops. Het aantal deelnemers is per workshop beperkt tot 4 deelnemers, om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan contact met ons op. We zien je graag!

Middel 8logo wayward wit